Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne w smaku!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112945
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 280
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 609
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 508
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 913
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112945
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 280
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 609
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 508
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 913
Składniki
Różyczki brokuła blanszuje się 30 s w wodzie, układa w słoju z dodatkami i zalewa gorącą osoloną wodą z blanszowania. Łodygą kopru zablokowałam górę aby całość znajdowała się pod powierzchnią. Po tygodniu będą lekko kwaskowe i jędrne. Na razie jadłam je same, jutro podam jako dodatek do obiadu.
Smacznego :)