Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre wykorzystanie buraczków po zrobionym zakwasie buraczanym, w kuchni nic nie może się zmarnować :). Bardzo dobre są do zupy buraczkowej, jak i duszone z cebulką i przyprawami jako dodatek do drugich dań :)
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 705
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1338
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 705
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1338
Składniki
Buraczki i czosnek mielimy.
Zmielone buraczki z czosnkiem wkładamy do słoiczków.
Pasteryzować 20 minut od momentu wrzenia wody.
Słoiki z buraczkami po pasteryzacji, ostudzone wynosimy do piwnicy.