Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre wykorzystanie buraczków po zrobionym zakwasie buraczanym, w kuchni nic nie może się zmarnować :). Bardzo dobre są do zupy buraczkowej, jak i duszone z cebulką i przyprawami jako dodatek do drugich dań :)
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101143
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5687
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101143
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5687
Składniki
Buraczki i czosnek mielimy.
Zmielone buraczki z czosnkiem wkładamy do słoiczków.
Pasteryzować 20 minut od momentu wrzenia wody.
Słoiki z buraczkami po pasteryzacji, ostudzone wynosimy do piwnicy.