Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre wykorzystanie buraczków po zrobionym zakwasie buraczanym, w kuchni nic nie może się zmarnować :). Bardzo dobre są do zupy buraczkowej, jak i duszone z cebulką i przyprawami jako dodatek do drugich dań :)
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 630
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 493
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 630
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 493
Składniki
Buraczki i czosnek mielimy.
Zmielone buraczki z czosnkiem wkładamy do słoiczków.
Pasteryzować 20 minut od momentu wrzenia wody.
Słoiki z buraczkami po pasteryzacji, ostudzone wynosimy do piwnicy.