Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre wykorzystanie buraczków po zrobionym zakwasie buraczanym, w kuchni nic nie może się zmarnować :). Bardzo dobre są do zupy buraczkowej, jak i duszone z cebulką i przyprawami jako dodatek do drugich dań :)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 167
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9419
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 994
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 167
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9419
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 994
Składniki
Buraczki i czosnek mielimy.
Zmielone buraczki z czosnkiem wkładamy do słoiczków.
Pasteryzować 20 minut od momentu wrzenia wody.
Słoiki z buraczkami po pasteryzacji, ostudzone wynosimy do piwnicy.