Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszone z miodem ciemne winogrona z własnego ogrodu.
Danie robi się w kilka chwil. Wystarczy kilka składników i mamy pyszną pastę.
Odsłon: 27
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20393
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 365
Danie robi się w kilka chwil. Wystarczy kilka składników i mamy pyszną pastę.
Odsłon: 27
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20393
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 365
Składniki
W garnku mieszam wodę z solą i miodem, do połączenia składników.
Umyte winogrona układam w słoju przesypując przyprawami. Zalewam przygotowaną zalewą, zamykam. Pozostawiam w temperaturze pokojowej 4-5 dni. Następnie przechowuję w chłodnym miejscu. Im dłużej przechowujemy tym są bardziej wytrawne.