Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez nich nie wyobrażam sobie zimy. Co roku robię ich coraz więcej a i tak znikają w niesamowicie szybkim tempie.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44595
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 171
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44595
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 171
Składniki
Ogórki możemy przerabiać w każdych ilościach. Najważniejsza jest zalewa. Na litr gorącej wody daję 2 płaskie łyżki stołowe soli. Do słoika wkładam koper, dużo czosnku, kawałek obranego korzenia chrzanu i kilka liści wiśni. Ciasno układam ogórki, kładę na wierzch jeszcze trochę kopru i zalewam gorącą zalewą. Zakręcam i czekam do momentu kiedy będę mogła się cieszyć smakiem kiszonych ogórków.