Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie jadłem i nie robiłem, ale za namową mojęj małżonki poczyniłem ten przepis. Pdobno smak zniewalający, więc robimy.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 90
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1671
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2857
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 90
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1671
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2857
Składniki
Rzodkiewki myjemy kroimy na połówki. Koper liść chrzanu, cznosnek wkładamy do słoja i dodajemy rzodkiewki. Dodajemy Liść laurowy, pieprz, ziele.
Gotujemy wodę, do wody dodajemy 2 łyżki soli, mieszamy i odstawiamy do wystygnięcia.
Zalewamy wodą z solą i przykrywamy ściereczką lub zakrętką na kilka dni. Może być 3-4, po tym czasie smakujemy. Możemy później zkręcić i czekać na większe ukiszenie, ale po takim czasie ma być najsmaczniejsza. Smacznego.