Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zacząłem ten dzien jak zwykle od nakarmienia naszego małego Rudzika A potem tworzyło się kiszonki z rozmaitych owoców i warzyw jedną ze smacznych kompozycji kiszonek jest Agrest ze świeżymi listkami pieprzu japońskiego Sansho , kwiatami nagietków i cykorii.
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 24793
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5951
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 166
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 24793
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5951
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 166
Składniki
Umyty agrest wraz z ziołami układamy do słoika, Nastęonie słoik zalać należy przgotowaną i ostudzoną wodą z rozpuszczoną solą . Zawartość słoika warto lekko docisnąć np. Pędami kopru lub Sansho. .. Słoik dokręcić należy i fermentacja zaczyna się . Najlepiej fermentować w chodniejszej temperaturze, wtedy kiszonka nie buzuje zbyt mocno.