Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1611
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1043
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1611
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1043
Składniki
Warzywa umyc. Kalafior podzielic na różyczki. Paprykę pozbawic gniazd nasiennych i pokroic w podłużne kawałki. Dużą marchew pokroic w słupki.
Kalafior, pieczarki, marchew, cebulkę - oddzielnie zblanszowac.
Warzywa umyc. Kalafior podzielic na różyczki. Paprykę pozbawic gniazd nasiennych i pokroic w podłużne kawałki. Dużą marchew pokroic w słupki.
Kalafior, pieczarki, marchew, cebulkę - oddzielnie zblanszowac.
Z wody, octu, soli i cukru ugotowac zalewę.
Do słoików nakładac warzywa. Do każdego słoja włożyc listek laurowy, ziele angielskie, czosnek, ziarna gorczycy, chrzan. Wszystko zalac gorącą zalewą. Mocno zakęcic. Smacznego.