Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna pyszna sałatka z ogórkami na zimę zapraszam po przepis
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 59
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 183
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2835
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 59
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 183
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2835
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Składniki
Umyte ogórki ze skórką kroje w plasterki tak samo obraną marchew i cebulę ,paprykę w paski i czosnek drobno kroję . tak pokrojone warzywa daje do miski dodaje przyprawy wymienione wyżej ,sol ,olej ,ocet i cukier i mieszam odstawiam na kilka godzin można na noc .
Gdy sałatka już sobie odstała ile potrzeba nakładam razem z sokiem do stoików zakręcam i pasteryzuję na mokro 10 -15 minut od momentu zagotowania wody w garnku. Słoiki wyjmuje i odwracam do góry dnem i zostawiam by ostygły. Po dokładne wykonanie zapraszam na film.