Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję prosty przepis na kompot z czerwonej porzeczki.
Przepis na pyszne, delikatne oraz pożywne placki cukiniowo - brokułowe z doda...
Odsłon: 67
Dzisiaj danie złożone z łososia z dodatkiem ugotowanego makaronu ryżowego. Sm...
Odsłon: 56
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 282
Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, lekko korzenne, gotowe w godz...
Odsłon: 57
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2122
Przepis na pyszne, delikatne oraz pożywne placki cukiniowo - brokułowe z doda...
Odsłon: 67
Dzisiaj danie złożone z łososia z dodatkiem ugotowanego makaronu ryżowego. Sm...
Odsłon: 56
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 282
Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, lekko korzenne, gotowe w godz...
Odsłon: 57
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2122
Składniki
1. Sterylizuj słoiki w wygodny dla Ciebie sposób. 2. Umyj jagody. Napełnij słoiki jagodami. Na 1-litrowy słoik 300 gr. czerwonej porzeczki. 3. Wlej wodę do rondla, podpal i zagotuj (750 ml na 1 litr. słoik, mam 2 puszki-1,5 litra wody). 4. Dodaj cukier do wrzącej wody i mieszaj, aż całkowicie się rozpuści. 5. Napełniamy słoiki wrzącym syropem, przykrywamy pokrywkami i zwijamy słoiki. 6. Odwróć słoiki pokrywkami w dół i przykryj ciepłym kocem, aż całkowicie ostygną. Przechowywać w chłodnym miejscu. Smacznego!