Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję prosty przepis na kompot z czerwonej porzeczki.
Polecam.
Odsłon: 525
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 440
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 300
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 42
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 763
Polecam.
Odsłon: 525
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 440
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 300
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 42
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 763
Składniki
1. Sterylizuj słoiki w wygodny dla Ciebie sposób. 2. Umyj jagody. Napełnij słoiki jagodami. Na 1-litrowy słoik 300 gr. czerwonej porzeczki. 3. Wlej wodę do rondla, podpal i zagotuj (750 ml na 1 litr. słoik, mam 2 puszki-1,5 litra wody). 4. Dodaj cukier do wrzącej wody i mieszaj, aż całkowicie się rozpuści. 5. Napełniamy słoiki wrzącym syropem, przykrywamy pokrywkami i zwijamy słoiki. 6. Odwróć słoiki pokrywkami w dół i przykryj ciepłym kocem, aż całkowicie ostygną. Przechowywać w chłodnym miejscu. Smacznego!