Szaleństwo wiśniowe trwa:)
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam zrobienie większej ilości takiego sosu, bo jest bardzo smaczny i dosk...
Odsłon: 4659
Postanowiłam dziś przypomnieć sobie zupę którą bardzo dawno temu gotowałam. I...
Odsłon: 2863
Dziś mam dla was przepis na paprykarz tak z racji tego iż miałam więcej ryby...
Odsłon: 351
..idealny deser na letnie dni kiedy nie chce się włączać nawet piekarnika. S...
Odsłon: 322
Cytrynowa pychotka to mocno aromatyczne ciasto cytrynowe, na biszkopcie, z ob...
Odsłon: 8094
Ciasto Guwernantka to mocno czekoladowe brownie pod chrupiącą, kokosową pierz...
Odsłon: 7373
Składniki
Wiśnie umyć,napełnić słoiki. Do 3/4 wysokości do każdego słoika dolać wodę, dodać 2 łyżki cukru. Pasteryzować 15 min od zagotowania wody.