Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zachować smak koperku na zimę? Oto sposób Ewy Wachowicz, który zaprezentowała w 402. odcinku programu "Ewa Gotuje".
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 242
Królowa grilla :)
Odsłon: 59
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 56
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 61
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 213
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 242
Królowa grilla :)
Odsłon: 59
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 56
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 61
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 213
Składniki
Koperek opłukać i osuszyć. Usunąć grube łodygi i posiekać. Ułożyć warstwami w słoiku – każdą warstwę ugnieść i przysypać solą (zaczynając i kończąc warstwą soli). Zamknąć. Tak przygotowany koperek można przechowywać w lodówce nawet przez rok.