Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zachować smak koperku na zimę? Oto sposób Ewy Wachowicz, który zaprezentowała w 402. odcinku programu "Ewa Gotuje".
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10645
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3286
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10645
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3286
Składniki
Koperek opłukać i osuszyć. Usunąć grube łodygi i posiekać. Ułożyć warstwami w słoiku – każdą warstwę ugnieść i przysypać solą (zaczynając i kończąc warstwą soli). Zamknąć. Tak przygotowany koperek można przechowywać w lodówce nawet przez rok.