Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto przygotować najsmaczniejsze sezonowe warzywa do pysznego sosu. Przepis Docherro: https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-leczo-w-sloikach,191967,docherro.html
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 61
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 232
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 603
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 239
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2427
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 61
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 232
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 603
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 239
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2427
Składniki
Porkorone warzywa i obrane pomidory daje się do dużego garnka i zaparza z odrobiną wody.
Wyszło mi 4 litry zawartości więc dodałam 4 łyżki soli, całość wymieszałam, i gorące nałożyłam do słoików o pojemności która będzie później pasowała do przygotowywanych dań, najlepsze są pół i litrowe. Pasteryzowałam je 20 minut, wstawiając do gorącej wody.
Smacznego :)