Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto przygotować najsmaczniejsze sezonowe warzywa do pysznego sosu. Przepis Docherro: https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-leczo-w-sloikach,191967,docherro.html
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25973
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3394
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1436
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25973
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3394
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1436
Składniki
Porkorone warzywa i obrane pomidory daje się do dużego garnka i zaparza z odrobiną wody.
Wyszło mi 4 litry zawartości więc dodałam 4 łyżki soli, całość wymieszałam, i gorące nałożyłam do słoików o pojemności która będzie później pasowała do przygotowywanych dań, najlepsze są pół i litrowe. Pasteryzowałam je 20 minut, wstawiając do gorącej wody.
Smacznego :)