Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto przygotować najsmaczniejsze sezonowe warzywa do pysznego sosu. Przepis Docherro: https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-leczo-w-sloikach,191967,docherro.html
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18458
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18458
Składniki
Porkorone warzywa i obrane pomidory daje się do dużego garnka i zaparza z odrobiną wody.
Wyszło mi 4 litry zawartości więc dodałam 4 łyżki soli, całość wymieszałam, i gorące nałożyłam do słoików o pojemności która będzie później pasowała do przygotowywanych dań, najlepsze są pół i litrowe. Pasteryzowałam je 20 minut, wstawiając do gorącej wody.
Smacznego :)