Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto przygotować najsmaczniejsze sezonowe warzywa do pysznego sosu. Przepis Docherro: https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-leczo-w-sloikach,191967,docherro.html
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 248
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 774
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1102
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 216
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 248
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 774
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1102
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 216
Składniki
Porkorone warzywa i obrane pomidory daje się do dużego garnka i zaparza z odrobiną wody.
Wyszło mi 4 litry zawartości więc dodałam 4 łyżki soli, całość wymieszałam, i gorące nałożyłam do słoików o pojemności która będzie później pasowała do przygotowywanych dań, najlepsze są pół i litrowe. Pasteryzowałam je 20 minut, wstawiając do gorącej wody.
Smacznego :)