Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, prosty majonez z aquafaby, czyli z wody z gatowania ciecierzycy. Zawsze się udaje. To najpyszniejszy majonez. Już nie kupujemy majonezu, bo jest dla nas "chemiczny". Ten jest smaczny i naturalny. Z podanych składników wyszedł słoiczek ok. 180 g
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 143
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 841
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 143
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 841
Składniki
Aqufabę (płyn z cieciorki) przelać do wysokiego naczynia, dodać sól, ocet i musztardę. Skałdniki te zmiksować a następnie dodawać powoli olej. Majonez będzie bardziej gęsty, im więcej oleju dodamy.