Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, prosty majonez z aquafaby, czyli z wody z gatowania ciecierzycy. Zawsze się udaje. To najpyszniejszy majonez. Już nie kupujemy majonezu, bo jest dla nas "chemiczny". Ten jest smaczny i naturalny. Z podanych składników wyszedł słoiczek ok. 180 g
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 183
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 90
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 104
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 70
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 183
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 90
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 104
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 70
Składniki
Aqufabę (płyn z cieciorki) przelać do wysokiego naczynia, dodać sól, ocet i musztardę. Skałdniki te zmiksować a następnie dodawać powoli olej. Majonez będzie bardziej gęsty, im więcej oleju dodamy.