Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, prosty majonez z aquafaby, czyli z wody z gatowania ciecierzycy. Zawsze się udaje. To najpyszniejszy majonez. Już nie kupujemy majonezu, bo jest dla nas "chemiczny". Ten jest smaczny i naturalny. Z podanych składników wyszedł słoiczek ok. 180 g
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8609
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7158
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4882
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327762
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8609
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7158
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4882
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327762
Składniki
Aqufabę (płyn z cieciorki) przelać do wysokiego naczynia, dodać sól, ocet i musztardę. Skałdniki te zmiksować a następnie dodawać powoli olej. Majonez będzie bardziej gęsty, im więcej oleju dodamy.