Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszny i zdrowy dodatek do naleśników.
świetnie wyglądają, jeszcze lepiej smakują, są dość syte, więc 2-3 doskonale...
Odsłon: 445
Pyszne pączki z marmoladą ze sprawdzonego przepisu mojej Teściowej :)
Odsłon: 5033
Miękkie, puszyste i – oczywiście – całkowicie przepyszne! Dokładnie takie są...
Odsłon: 120
Jak zrobić najsmaczniejsze i najbardziej kruche faworki? Oto stara i sprawdzo...
Odsłon: 214
Podkręcona w smaku zupa pomidorowa!
Odsłon: 63
Tak zwany babciny. Zaintrygował mnie ten przepis, przede wszystkim ciekawym s...
Odsłon: 206
Miękkie, puszyste i – oczywiście – całkowicie przepyszne! Dokładnie takie są...
Odsłon: 120
Jak zrobić najsmaczniejsze i najbardziej kruche faworki? Oto stara i sprawdzo...
Odsłon: 214
Podkręcona w smaku zupa pomidorowa!
Odsłon: 63
Tak zwany babciny. Zaintrygował mnie ten przepis, przede wszystkim ciekawym s...
Odsłon: 206
Składniki
Jabłka umyć, obrać i wydrążyć. Rozdrobnić. Wymieszać dokładnie z żelfixem. Gotować około 10 minut
Pod koniec gotowania dodać cukier i gotować jeszcze około 2 minuty.
Słoiki wymyć i wyparzyć w piekarniku w 100 stopniach przez 20 minut.
Marmoladę nakładać gorącą do gorących słoików. Zakręcić i odwrócić na 10 minut do góry dnem.
Przechowywać w zimnym i zaciemnionym pomieszczeniu.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Botwinka w słoiku na zimę
Przetwory
Pasta bulionowa z grzybami DIY
Przetwory
Kiszona kapusta z marchwią i kminkiem.
Przetwory
Czerwona kapusta kiszona z jabłkami
Botwinka w słoiku na zimę
Botwina – potocznie nazywana botwinką – to delikatne, młode liście, łodygi i...
Odsłon: 158
Pasta bulionowa z grzybami DIY
Domowa pasta bulionowa z grzybami powstała na początku stycznia jako wariant...
Odsłon: 110