Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszny i zdrowy dodatek do naleśników.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13093
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 53
Bardzo prosta, bardzo smaczna i bardzo szybka w wykonaniu surówka z marchewki...
Odsłon: 49
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13093
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 53
Bardzo prosta, bardzo smaczna i bardzo szybka w wykonaniu surówka z marchewki...
Odsłon: 49
Składniki
Jabłka umyć, obrać i wydrążyć. Rozdrobnić. Wymieszać dokładnie z żelfixem. Gotować około 10 minut
Pod koniec gotowania dodać cukier i gotować jeszcze około 2 minuty.
Słoiki wymyć i wyparzyć w piekarniku w 100 stopniach przez 20 minut.
Marmoladę nakładać gorącą do gorących słoików. Zakręcić i odwrócić na 10 minut do góry dnem.
Przechowywać w zimnym i zaciemnionym pomieszczeniu.