Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna delikatna papryka, nadaje się do sałatek jak i bezpośrednio ze słoiczka:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10424
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6012
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4603
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10424
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6012
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4603
Składniki
Z podanych składników przygotować zalewę. Wszystko wymieszać , zagotować i ostudzić. Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w paski. Tak przygotowaną ułożyć w słoikach a następnie zalać wcześniej przygotowaną zalewą i pasteryzować 10 min. Papryka na miodzie jest bardziej kruchą skórkę niż z tradycyjnej zalewy octowej.