Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna delikatna papryka, nadaje się do sałatek jak i bezpośrednio ze słoiczka:)
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 207
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 87
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 207
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 87
Składniki
Z podanych składników przygotować zalewę. Wszystko wymieszać , zagotować i ostudzić. Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w paski. Tak przygotowaną ułożyć w słoikach a następnie zalać wcześniej przygotowaną zalewą i pasteryzować 10 min. Papryka na miodzie jest bardziej kruchą skórkę niż z tradycyjnej zalewy octowej.