Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna delikatna papryka, nadaje się do sałatek jak i bezpośrednio ze słoiczka:)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6884
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5040
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1931
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6884
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5040
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1931
Składniki
Z podanych składników przygotować zalewę. Wszystko wymieszać , zagotować i ostudzić. Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w paski. Tak przygotowaną ułożyć w słoikach a następnie zalać wcześniej przygotowaną zalewą i pasteryzować 10 min. Papryka na miodzie jest bardziej kruchą skórkę niż z tradycyjnej zalewy octowej.