Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryczki cherry są smaczne, zdrowe, są idealne jako dodatek do dań. Polecam.
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4172
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8590
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 868
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 967
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4172
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8590
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 868
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 967
Składniki
Zalewa: Wodę zagotowujemy z cukrem, solą i octem w stosunku 1:5, ocet 1, woda 5 . Do odmierzania użyłam szklanki o pojemności 250 ml. Wykonanie: Paprykę myjemy i wkładamy do słoików. Do każdego słoika dodajemy baldachę kopru, czosnek, plaster cebuli, pieprz, liść laurowy, olej, ziele angielskie i po pół łyżeczki gorczycy. Przygotowaną zalewą zalewamy słoiki z papryką. Słoiki szczelnie zamykamy i pasteryzujemy 20 minut od momentu wrzenia wody. Po zakończonej pasteryzacji ustawiamy słoiki do góry dnem do wystygnięcia. Ostudzone słoiki wynosimy do piwnicy. Smacznego !!!