Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezpestkowe mini papryki w słodko-pikantnej zalewie na bazie miodu leśnego i octu z białego wina. Taka papryka jest pyszna, a dzięki temu, że jest zamarynowana w całości bardzo ładnie wygląda na stole.
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 885
Dynia nie musi być nudna!
Odsłon: 192
Różowa wstążka jest symbolem walki z rakiem piersi. Amazonki to wspaniałe kob...
Odsłon: 157
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 557
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 885
Dynia nie musi być nudna!
Odsłon: 192
Różowa wstążka jest symbolem walki z rakiem piersi. Amazonki to wspaniałe kob...
Odsłon: 157
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 557
Składniki
Papryczki w całości układamy w słoikach. Do słoików wkładamy pokrojony w plasterki czosnek, plasterki marchewki i cebuli. Posypujemy posiekaną zieleniną. Składniki zalewy oprócz miodu zagotowujemy, dodajemy miód. Ciepłą zalewę wlewamy do słoików. Na wierzch każdego słoika wlewamy po łyżce oleju. Słoiki dokładnie zamykamy. Pasteryzujemy 10-15 minut. Po ostudzeniu przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu.