Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne np.jako dodatek do drugiego dania
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29902
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2236
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29902
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2236
Składniki
przygotowanie:Wszystkie przyprawy włożyć do słoików,włożyć obgotowane dwa razy grzyby(ja pierwszy raz gotuję około pół godziny,drugi raz 15 minut z dodatkiem soli).Zalać wcześniej ugotowaną zalewą(może być gorąca).Pasteryzować 10 minut od zagotowania.Miałam 600 g opieniek,wyszło mi 3 słoiczki 250 g.