Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
marynowane cebulki w słodko-kwaśnej zalewie, świetne jako dodatek do smażonego lub grillowanego mięsa
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 35
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 121
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 82
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 35
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 121
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 82
Składniki
Szalotki obrać z łupin, obgotować w osolonym wrzątku przez 5 minut.
Składniki zalewy (oprócz gorczycy) zagotować, wystudzić.
Do słoików wsypać nasiona gorczycy, wkładać cebulki, zalać marynatą. Pasteryzować przez 10 minut.