Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
marynowane cebulki w słodko-kwaśnej zalewie, świetne jako dodatek do smażonego lub grillowanego mięsa
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1556
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1309
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1378
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1276
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1556
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1309
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1378
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1276
Składniki
Szalotki obrać z łupin, obgotować w osolonym wrzątku przez 5 minut.
Składniki zalewy (oprócz gorczycy) zagotować, wystudzić.
Do słoików wsypać nasiona gorczycy, wkładać cebulki, zalać marynatą. Pasteryzować przez 10 minut.