Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
marynowane cebulki w słodko-kwaśnej zalewie, świetne jako dodatek do smażonego lub grillowanego mięsa
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 814
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12559
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 814
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12559
Składniki
Szalotki obrać z łupin, obgotować w osolonym wrzątku przez 5 minut.
Składniki zalewy (oprócz gorczycy) zagotować, wystudzić.
Do słoików wsypać nasiona gorczycy, wkładać cebulki, zalać marynatą. Pasteryzować przez 10 minut.