Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowany ananas, nietypowy do przetwarzania, będzie zaskoczeniem dla gości. Słodko-kwaśny, świetny dodatek do pieczonych mięs lub do deski serów.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 43
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 149
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1210
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 487
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 43
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 149
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1210
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 487
Składniki
Ananas obrać, wykroić twardy rdzeń, pokroić w plastry a potem na niewielkie kawałki. Ułozyć w dwa nieduże słoiki. Do każdego z nich wsypać po szczypcie ostrej papryki.
Do garnka wlać wodę, ocet jabłkowy, dodać cukier i sól. Mieszając doprowadzić do wrzenia. Gorącą zalewą zalać ananasa, zakręcić słoiki. Pasteryzować 20 minut.