Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowany ananas, nietypowy do przetwarzania, będzie zaskoczeniem dla gości. Słodko-kwaśny, świetny dodatek do pieczonych mięs lub do deski serów.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 775
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1918
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 428
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 775
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1918
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 428
Składniki
Ananas obrać, wykroić twardy rdzeń, pokroić w plastry a potem na niewielkie kawałki. Ułozyć w dwa nieduże słoiki. Do każdego z nich wsypać po szczypcie ostrej papryki.
Do garnka wlać wodę, ocet jabłkowy, dodać cukier i sól. Mieszając doprowadzić do wrzenia. Gorącą zalewą zalać ananasa, zakręcić słoiki. Pasteryzować 20 minut.