Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam ,akurat jest sezon na śliwki,,,
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11949
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16422
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5271
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11949
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16422
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5271
Składniki
Śliwki wydrolowane , nalezy zmielić i gotować 2-3 godz., od czasu do czasu zamieszać. Po tym czasie dodajemy cukier ,cukier wan. i gotujemy ok.1 godz..Następnie dodajemy kakao i gotujemy 30 min.
Do słoików wkładamy gorącą nutellę , zakręcamy , odwracamy do góry dnem, i zostawiamy do ostygnięcia.Smacznego.