Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w przygotowaniu ogórki kanapkowe z kurkumą idealne jako dodatek do obiadu , sałatek czy pieczywa.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 85
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 155
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 133
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 104
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1183
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 85
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 155
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 133
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 104
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1183
Składniki
Wszystkie składniki na zalewę zagotuj odstaw do ostygnięcia. Ogórki umyj, osusz, pokrój wzdłuż w paski i poukładaj w słoikach. Do każdego słoika dodaj ząbek czosnku, 3 ziarenka ziela angielskiego, gałązkę kopru, liść chrzanu i kilka ziarenek gorczycy.
Ogórki zalej zalewą i pasteryzuj 5-8 minut.Po wyjęciu słoiki odwracaj do góry dnem.
Po wystudzeniu odstaw w chłodne miejsce. Smacznego.