Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chodziły już za mną takie ogóreczki,wiem,że teraz to sama chemia...ale co tam..można sobie pozwolić raz na jakiś czas:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18950
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19431
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18950
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19431
Składniki
Ogórki namoczyć w zimnej wodzie na pół godz.po tym czasie opłukać pod bieżącą wodą. Na spód słoja u mnie na 1,20l,dałam koper,ząbki czosnku( nie obrane do końca,jak na zdjęciu ,ta łupinka daje smak i zapach) Ogórki ciasno ułożyć na stojąco,pozostałe już upychamy jak wejdą. Na wierzch dałam czosnek oraz koper. Wodę zagotowałam ze solą morską i gorącą zalewałam ogórki.Zakręciłam słoik suchą zakrętką i poczekam do jutra wieczora,kiedy będę mogła zjeść takiego ogóreczka:) Smacznego!