Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chodziły już za mną takie ogóreczki,wiem,że teraz to sama chemia...ale co tam..można sobie pozwolić raz na jakiś czas:)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11951
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 126
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8710
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155419
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1178
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11951
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 126
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8710
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155419
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1178
Składniki
Ogórki namoczyć w zimnej wodzie na pół godz.po tym czasie opłukać pod bieżącą wodą. Na spód słoja u mnie na 1,20l,dałam koper,ząbki czosnku( nie obrane do końca,jak na zdjęciu ,ta łupinka daje smak i zapach) Ogórki ciasno ułożyć na stojąco,pozostałe już upychamy jak wejdą. Na wierzch dałam czosnek oraz koper. Wodę zagotowałam ze solą morską i gorącą zalewałam ogórki.Zakręciłam słoik suchą zakrętką i poczekam do jutra wieczora,kiedy będę mogła zjeść takiego ogóreczka:) Smacznego!