Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chodziły już za mną takie ogóreczki,wiem,że teraz to sama chemia...ale co tam..można sobie pozwolić raz na jakiś czas:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11319
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1210
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11856
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1767
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11319
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1210
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11856
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1767
Składniki
Ogórki namoczyć w zimnej wodzie na pół godz.po tym czasie opłukać pod bieżącą wodą. Na spód słoja u mnie na 1,20l,dałam koper,ząbki czosnku( nie obrane do końca,jak na zdjęciu ,ta łupinka daje smak i zapach) Ogórki ciasno ułożyć na stojąco,pozostałe już upychamy jak wejdą. Na wierzch dałam czosnek oraz koper. Wodę zagotowałam ze solą morską i gorącą zalewałam ogórki.Zakręciłam słoik suchą zakrętką i poczekam do jutra wieczora,kiedy będę mogła zjeść takiego ogóreczka:) Smacznego!