Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sezon ogórkowy w pełni , czas więc pomyśleć o zapasach na zimę ....Uwaga -pikantne
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1787
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14358
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19475
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1787
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14358
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19475
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13145
Składniki
Ogórki (ze skórką) pokroić na niezbyt cienkie plastry, czosnek przecisnąć przez praskę, chilli drobno posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać - pozostawić w chłodzie na ok. 2 godz, co jakiś czas mieszając.
Nakładać zimne do słoików (uzupełnić do samej góry powstałym płynem)- pasteryzować 15 min.
Idealna salatka dla lubiących ostre jedzenie. Smacznego