Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sezon ogórkowy w pełni , czas więc pomyśleć o zapasach na zimę ....Uwaga -pikantne
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 961
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 102
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2155
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4173
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 961
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 102
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2155
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4173
Składniki
Ogórki (ze skórką) pokroić na niezbyt cienkie plastry, czosnek przecisnąć przez praskę, chilli drobno posiekać.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać - pozostawić w chłodzie na ok. 2 godz, co jakiś czas mieszając.
Nakładać zimne do słoików (uzupełnić do samej góry powstałym płynem)- pasteryzować 15 min.
Idealna salatka dla lubiących ostre jedzenie. Smacznego