Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasują do obiadu, wszelkich mięs, jak i do wódeczki.Dość ostre.Zaleta-krótko się je gotuje.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11949
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16422
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5271
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11949
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16422
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5271
Składniki
Ogórki umyć, nie obierać.Przekroić wzdłuż na 4 części, posolić i zostawić na 6 godzin.Po tym czasie układać w słoikach dość ciasno-prawie jak kiszone.Zalać zagotowaną uprzednio zalewą i zamknąć.Pasteryzować 5 minut