Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasują do obiadu, wszelkich mięs, jak i do wódeczki.Dość ostre.Zaleta-krótko się je gotuje.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1383
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1283
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 305
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1383
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1283
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 305
Składniki
Ogórki umyć, nie obierać.Przekroić wzdłuż na 4 części, posolić i zostawić na 6 godzin.Po tym czasie układać w słoikach dość ciasno-prawie jak kiszone.Zalać zagotowaną uprzednio zalewą i zamknąć.Pasteryzować 5 minut