Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasują do obiadu, wszelkich mięs, jak i do wódeczki.Dość ostre.Zaleta-krótko się je gotuje.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1539
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231945
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1539
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231945
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Składniki
Ogórki umyć, nie obierać.Przekroić wzdłuż na 4 części, posolić i zostawić na 6 godzin.Po tym czasie układać w słoikach dość ciasno-prawie jak kiszone.Zalać zagotowaną uprzednio zalewą i zamknąć.Pasteryzować 5 minut