Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasują do obiadu, wszelkich mięs, jak i do wódeczki.Dość ostre.Zaleta-krótko się je gotuje.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7457
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2386
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7457
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2386
Składniki
Ogórki umyć, nie obierać.Przekroić wzdłuż na 4 części, posolić i zostawić na 6 godzin.Po tym czasie układać w słoikach dość ciasno-prawie jak kiszone.Zalać zagotowaną uprzednio zalewą i zamknąć.Pasteryzować 5 minut