Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasują do obiadu, wszelkich mięs, jak i do wódeczki.Dość ostre.Zaleta-krótko się je gotuje.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 849
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1434
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 849
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1434
Składniki
Ogórki umyć, nie obierać.Przekroić wzdłuż na 4 części, posolić i zostawić na 6 godzin.Po tym czasie układać w słoikach dość ciasno-prawie jak kiszone.Zalać zagotowaną uprzednio zalewą i zamknąć.Pasteryzować 5 minut