Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki z musztardą chyba każdy zna. Ja wzbogaciłam je o nutkę ostrości czyli dodałam tabasco. Jeszcze ich nie próbowałam bo muszą się przegryźć. Zalewa miała fajny smak więc ogórki będą dobre. I możecie wykorzystać ogórki większe, nie muszą być małe.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4433
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34297
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2014
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113702
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4433
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34297
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2014
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113702
Składniki
Ogórki umyć, obrać i pokroić na ćwiartki. Usunąć gniazda nasienne i pokroić jeszcze na połówki. Nałożyć ogórki do słoików. Składniki zalewy zagotować i zalać nią ogórki. Zakręcić słoiki i pasteryzować 10 minut od zagotowania wody w garnku. Wystudzone słoiki z ogórkami przechowywać w chłodnym miejscu.