Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś mi zostały ogórki i postanowiłam je w taki sposób wykorzystać i co roku już je robię ;)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 597
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12023
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 597
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12023
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
1. Ogórki myjemy, następnie tniemy na cienkie plastry.
2. Układamy w słoikach.
3. Na wierzch wkładamy trochę kopru.
4. Chrzan obieramy i kroimy na mniejsze kawałki, przekładamy do słoika.
5. Wodę mieszamy z solą i zalewamy ogórki tak aby były przykryte.
6. Zakręcamy słoik i odstawiamy.
7. Nie pasteryzujemy. 8. Ogórki gotowe. 9. Smacznego.