Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś mi zostały ogórki i postanowiłam je w taki sposób wykorzystać i co roku już je robię ;)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 240
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 984
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4062
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 240
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 984
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4062
Składniki
1. Ogórki myjemy, następnie tniemy na cienkie plastry.
2. Układamy w słoikach.
3. Na wierzch wkładamy trochę kopru.
4. Chrzan obieramy i kroimy na mniejsze kawałki, przekładamy do słoika.
5. Wodę mieszamy z solą i zalewamy ogórki tak aby były przykryte.
6. Zakręcamy słoik i odstawiamy.
7. Nie pasteryzujemy. 8. Ogórki gotowe. 9. Smacznego.