Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś mi zostały ogórki i postanowiłam je w taki sposób wykorzystać i co roku już je robię ;)
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 438
Polecam.
Odsłon: 90
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 95
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 438
Polecam.
Odsłon: 90
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 95
Składniki
1. Ogórki myjemy, następnie tniemy na cienkie plastry.
2. Układamy w słoikach.
3. Na wierzch wkładamy trochę kopru.
4. Chrzan obieramy i kroimy na mniejsze kawałki, przekładamy do słoika.
5. Wodę mieszamy z solą i zalewamy ogórki tak aby były przykryte.
6. Zakręcamy słoik i odstawiamy.
7. Nie pasteryzujemy. 8. Ogórki gotowe. 9. Smacznego.