Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś mi zostały ogórki i postanowiłam je w taki sposób wykorzystać i co roku już je robię ;)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 465
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 66
Polecam.
Odsłon: 573
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 842
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 246
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 465
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 66
Polecam.
Odsłon: 573
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 842
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 246
Składniki
1. Ogórki myjemy, następnie tniemy na cienkie plastry.
2. Układamy w słoikach.
3. Na wierzch wkładamy trochę kopru.
4. Chrzan obieramy i kroimy na mniejsze kawałki, przekładamy do słoika.
5. Wodę mieszamy z solą i zalewamy ogórki tak aby były przykryte.
6. Zakręcamy słoik i odstawiamy.
7. Nie pasteryzujemy. 8. Ogórki gotowe. 9. Smacznego.