Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są niezastąpione jako przekąska, kiedy niespodziewanie wpadają z wizytą znajomi :)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 864
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5881
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9711
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 335
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 864
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5881
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9711
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 335
Składniki
Wszystkie składniki zalewy dokładnie mieszamy.
Potrzebujemy: ogórki oraz cebulę czerwoną Ilość dowolna, z tym, że cebula nie powinna zdominować smaku ogórków.
Ogórki kroimy w plasterki wraz ze skórką, cebulę w grubsze krążki. Na dno słoików wsypujemy kilka ziaren gorczycy i pieprzu. Układamy na przemian do słoików ogórki z cebulą. Uzupełniamy zalewą. Pasteryzujemy 15 minut.