Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pikantne i słodkie, idealny dodatek, nie wymagają pasteryzacji
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 183
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 183
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 94
Składniki
1. ogórki umyć, pokroić w grubsze plastry, zasypać solą, odstawić na 6 godz, 2. po tym czasie odlać powstały płyn, dodać posiekany czosnek, olej i chilii, wymieszać, 3. zagotować ocet z cukrem, zalać sałatkę, odstawić na 10 min, przełożyć do umytych słoików, zakręcić, nie pasteryzować, smacznego