Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pikantne i słodkie, idealny dodatek, nie wymagają pasteryzacji
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 558
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 60
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 41
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 558
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 60
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 41
Składniki
1. ogórki umyć, pokroić w grubsze plastry, zasypać solą, odstawić na 6 godz, 2. po tym czasie odlać powstały płyn, dodać posiekany czosnek, olej i chilii, wymieszać, 3. zagotować ocet z cukrem, zalać sałatkę, odstawić na 10 min, przełożyć do umytych słoików, zakręcić, nie pasteryzować, smacznego