Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od koleżanki,po ówczesnej degustacji.Bardzo przypadł mi do gustu.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30954
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3655
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4832
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30954
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3655
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4832
Składniki
Ogórki myjemy kroimy na grubsze plastry solimy odstawiamy na 6 godzin.Po tym czasie odlewamy wodę i dodajemy czosnek pokrojony w plasterki,resztę składników i dokładnie mieszamy,odstawiamy na 12 godzin.
Ogórki nakładamy luźno do słoików zalewamy zalewą i pasteryzujemy około 5-8 minut.