Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od koleżanki,po ówczesnej degustacji.Bardzo przypadł mi do gustu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Składniki
Ogórki myjemy kroimy na grubsze plastry solimy odstawiamy na 6 godzin.Po tym czasie odlewamy wodę i dodajemy czosnek pokrojony w plasterki,resztę składników i dokładnie mieszamy,odstawiamy na 12 godzin.
Ogórki nakładamy luźno do słoików zalewamy zalewą i pasteryzujemy około 5-8 minut.