Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od koleżanki,po ówczesnej degustacji.Bardzo przypadł mi do gustu.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 178
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20104
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 178
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20104
Składniki
Ogórki myjemy kroimy na grubsze plastry solimy odstawiamy na 6 godzin.Po tym czasie odlewamy wodę i dodajemy czosnek pokrojony w plasterki,resztę składników i dokładnie mieszamy,odstawiamy na 12 godzin.
Ogórki nakładamy luźno do słoików zalewamy zalewą i pasteryzujemy około 5-8 minut.