Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te grzyby większość z nas zna . Dobrze smakują panierowane w jajku i bułce i smażone jak kotlety. Ale tak usmażone i zalane zalewą octową są jeszcze lepsze. Jeśli nie próbowaliście- zachęcam.
Ziemniaki opiekane do obiadu z chrupiącą skórką i delikatnym wnętrzem. Wyprób...
Odsłon: 6390
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 25
Szybka i smaczna babka na oleju nie tylko na święta , możesz ją również upiec...
Odsłon: 58
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 25
Szybka i smaczna babka na oleju nie tylko na święta , możesz ją również upiec...
Odsłon: 58
Składniki
Kapelusze kań umyć dokładnie pod bieżącą wodą, następnie ułożyć je na papierowym ręczniku blaszkami do dołu by usunąć nadmiar wody. Oprószyć solą i pieprzem.Pociąć na mniejsze kawałki, by można je było włożyć swobodnie do słoika. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju. Po ostygnięciu, układać w słoiku, przekładając przyprawami. Składniki zalewy zagotować. Ostudzić. Zalać grzyby. Słoik zakręcić i ustawić w chłodnym miejscu. Jeśli mamy większą ilość- możemy krótko pasteryzować.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 310
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 187