Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak przetwory, to przetwory ;) Tym razem z Małgosią, która robi świetne <3 ogórki kiszone w studni, WYMIATAJĄ! Dziękujemy :*
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18144
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6768
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18144
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6768
Składniki
Cukinie obieramy, kroimy na kawałki w zależności od ich długości (tak by zmieściły się w słoiku) i kroimy wzdłuż w słupki. Na dno słoików wkładamy kwiat kopru i ciasno upychamy cukinie, wrzucamy po łyżeczce gorczycy, parę ziarenek pieprzu, 2 ziarenka ziela resztę składników zagotowujemy i zalewamy. Słoiki mocno j zakręcamy i przewracamy do góry dnem. Studzimy.