Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak przetwory, to przetwory ;) Tym razem z Małgosią, która robi świetne <3 ogórki kiszone w studni, WYMIATAJĄ! Dziękujemy :*
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5253
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5253
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Składniki
Cukinie obieramy, kroimy na kawałki w zależności od ich długości (tak by zmieściły się w słoiku) i kroimy wzdłuż w słupki. Na dno słoików wkładamy kwiat kopru i ciasno upychamy cukinie, wrzucamy po łyżeczce gorczycy, parę ziarenek pieprzu, 2 ziarenka ziela resztę składników zagotowujemy i zalewamy. Słoiki mocno j zakręcamy i przewracamy do góry dnem. Studzimy.