Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostra papryczka w słoiczkach zapraszam po przepis
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31254
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 406
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31254
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 406
Składniki
Paprykę myję i wydrążam gniazda nasienne ale można marnować w całości będzie bardziej ostra z nasionami , gdy będziecie wydrążać gniazda nasienne koniecznie używajcie rękawiczek .
Wydrążone papryczki wkładam do małych słoiczków u mnie po musztardzie a do każdego słoiczka na dno daję goździka gorczycę i ziarna ziela 2 szt papryczki układam ciasno i zalewam zalewą jeszcze gorącą
Gotowe słoiki wymagają pasteryzacji ,ja pasteryzuje 10 do 15 minut ,po dokładne wykonanie zapraszam na film