Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostra papryczka w słoiczkach zapraszam po przepis
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 79
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 776
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2846
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 79
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 776
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2846
Składniki
Paprykę myję i wydrążam gniazda nasienne ale można marnować w całości będzie bardziej ostra z nasionami , gdy będziecie wydrążać gniazda nasienne koniecznie używajcie rękawiczek .
Wydrążone papryczki wkładam do małych słoiczków u mnie po musztardzie a do każdego słoiczka na dno daję goździka gorczycę i ziarna ziela 2 szt papryczki układam ciasno i zalewam zalewą jeszcze gorącą
Gotowe słoiki wymagają pasteryzacji ,ja pasteryzuje 10 do 15 minut ,po dokładne wykonanie zapraszam na film