Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostra papryczka w słoiczkach zapraszam po przepis
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1920
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 37
Polecam.
Odsłon: 755
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1920
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 37
Polecam.
Odsłon: 755
Składniki
Paprykę myję i wydrążam gniazda nasienne ale można marnować w całości będzie bardziej ostra z nasionami , gdy będziecie wydrążać gniazda nasienne koniecznie używajcie rękawiczek .
Wydrążone papryczki wkładam do małych słoiczków u mnie po musztardzie a do każdego słoiczka na dno daję goździka gorczycę i ziarna ziela 2 szt papryczki układam ciasno i zalewam zalewą jeszcze gorącą
Gotowe słoiki wymagają pasteryzacji ,ja pasteryzuje 10 do 15 minut ,po dokładne wykonanie zapraszam na film