Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paprykę wg. tego przepisu robię od kilku lat, doskonała do sałatek, pizzy i do kanapek...
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1911
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 34
Polecam.
Odsłon: 743
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1911
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 34
Polecam.
Odsłon: 743
Składniki
Paprykę umyć i pokroić na mniejsze kawałki. Następnie sparzyć w przegotowanej wodzie i układać w słoikach wcześniej należy do każdego dodać gorczycę, liść laurowy i ziele ang. 2 kulki.
Przygotować zalewę, dokładnie wymieszać aby cukier i sól się rozpuściły. Zalać paprykę i do każdego słoiczka dodać po 1 łyżce oleju. Na wierzch dodać liść laurowy i ziele ang. Pasteryzować 10min. od momentu zagotowania.