Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paprykę wg. tego przepisu robię od kilku lat, doskonała do sałatek, pizzy i do kanapek...
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113050
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113050
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
Paprykę umyć i pokroić na mniejsze kawałki. Następnie sparzyć w przegotowanej wodzie i układać w słoikach wcześniej należy do każdego dodać gorczycę, liść laurowy i ziele ang. 2 kulki.
Przygotować zalewę, dokładnie wymieszać aby cukier i sól się rozpuściły. Zalać paprykę i do każdego słoiczka dodać po 1 łyżce oleju. Na wierzch dodać liść laurowy i ziele ang. Pasteryzować 10min. od momentu zagotowania.