Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paprykę wg. tego przepisu robię od kilku lat, doskonała do sałatek, pizzy i do kanapek...
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44643
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182080
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 237
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44643
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182080
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 237
Składniki
Paprykę umyć i pokroić na mniejsze kawałki. Następnie sparzyć w przegotowanej wodzie i układać w słoikach wcześniej należy do każdego dodać gorczycę, liść laurowy i ziele ang. 2 kulki.
Przygotować zalewę, dokładnie wymieszać aby cukier i sól się rozpuściły. Zalać paprykę i do każdego słoiczka dodać po 1 łyżce oleju. Na wierzch dodać liść laurowy i ziele ang. Pasteryzować 10min. od momentu zagotowania.