Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna domowa papryka marnowana z cebulką na zimę zapraszam po przepis jak zrobic.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 159
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 844
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1608
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14286
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 159
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 844
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1608
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14286
Składniki
Cebule obieram kroje w plastry zalewam wątkiem na 5 minut i scedzam. Paprykę kroje w paski ,na dno każdego słoika daje kistek laurowy kilka ziaren pieprzu 2 goździki troszkę cebulki ciasno układam paprykę na wierzch warstwa cebulki. Wodę z octem ,cukrem ,solą zagotować i zalewam słoiki z papryką do każdego słoika daje łyżkę oleju zakręcam. Słoiki będę pasteryzować 15 minut od momentu zagotowania wody w garnku. Na dno garnka daje ścierkę by słoiki nie pękły ,słoiki musza być zanurzone w wodzie do polowy. Po pasteryzacji słoiki wyjmuje i odwracam do góry dnem i zostawiam do całkowitego ostudzenia i wynoszę do spiżarni .Po dokładne wykonanie zapraszam na film. .