Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na paprykę na zimę zapraszam po przepis.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 57
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 169
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4206
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 57
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 169
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4206
Składniki
Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych pokroić w paski dowolnej grubości , sparzyć w garnku 0,5 godziny .Do każdego słoika kilka ziaren ziela angielskiego i pieprz w ziarnkach kilka goździków, liść laurowy,.5 szkl wody, 1 szkl octu, 1 łyżka soli składniki zagotować. Ułożoną ciasno w słoikach paprykę zalać zalewą i patetyzujemy na mokro 15-20.Gotowe słoiki odwracam do gory dnem i zostawiam by ostygły .