Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna papryka z cebulką w słoikach na zimę zapraszam po przepis .
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Cebulę kroję w plastry i sparzam wrzątkiem5 do 10 minut i scedzam wodę na sitku , do umytych słoików daję liść laurowy i ziarna ziela angielskiego i 3 goździki na dno wykładam cześć cebuli do każdego słoika tak by została połowa na wierzch słoików na paprykę .
umytą pokrojoną w paski paprykę układam ciasno w słoikach na sam wierzch cebulka i łyżka oleju do każdego słoika ,sadniki zalewy zagotowuję wodę z octem ,cukrem i solą gorąca zalewa zalewam słoiki zakręcam i pasteryzuję na mokro 15 do 20 minut od momentu zagotowania wody. Gorące słoiki wyjmuję i odwracam do góry dnem by wieczka chwyciły i zostawiam do całkowitego ostygnięcia .po dokładne wykonanie zapraszam na film .