Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna papryka z cebulką w słoikach na zimę zapraszam po przepis .
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 248
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 776
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1103
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 229
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 248
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 776
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1103
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 229
Składniki
Cebulę kroję w plastry i sparzam wrzątkiem5 do 10 minut i scedzam wodę na sitku , do umytych słoików daję liść laurowy i ziarna ziela angielskiego i 3 goździki na dno wykładam cześć cebuli do każdego słoika tak by została połowa na wierzch słoików na paprykę .
umytą pokrojoną w paski paprykę układam ciasno w słoikach na sam wierzch cebulka i łyżka oleju do każdego słoika ,sadniki zalewy zagotowuję wodę z octem ,cukrem i solą gorąca zalewa zalewam słoiki zakręcam i pasteryzuję na mokro 15 do 20 minut od momentu zagotowania wody. Gorące słoiki wyjmuję i odwracam do góry dnem by wieczka chwyciły i zostawiam do całkowitego ostygnięcia .po dokładne wykonanie zapraszam na film .