Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można wykorzystać do sosów, sałatek, kanapek, serków czy też do swojskiego paprykarza, kto co wymyśli ;)
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 193
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 193
Składniki
Paprykę oczyścić, cebulę obrać. Przygotowana paprykę, papryczki i cebulę zmielić w maszynce do mięsa. Przełożyć do garnka dodać olej, ocet, przyprawić do smaku sola i pieprzem gotować na średnim ogniu ok 40 minut. Przełożyć do słoiczków i pasteryzować 15 minut.