Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieszkańcy Bieszczad robią go na życzenie gości.
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 932
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2201
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 923
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 932
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2201
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 923
Składniki
Wykonanie: Grzyby zalać wodą, namoczyć przez kilka godzin, ugotować do miękkości. Odcedzić a wodę z gotowania zachować do namoczenia bułek. Na maśle zeszklić drobno posiekaną cebulę. Przygotowane grzyby zmielić lub drobno posiekać, połączyć z cebulą i dobrze odciśniętymi bułkami i całość chwilę podsmażyć stale mieszając. Dodać natkę pietruszki, połączyć z żółtkami jajek i śmietaną, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Gotową masę przełożyć do przygotowanej formy, piec w temperaturze 180 stopni przez jedną godzinę.