Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieszkańcy Bieszczad robią go na życzenie gości.
Sos ten to nieodzowny dodatek zarówno do kolacji wigilijnej jak i obiadu. Sos...
Odsłon: 1151
Karpatka to bardzo popularny i efektowny deser. Często jednak rezygnujemy z j...
Odsłon: 9927
Szybka i smaczna babka na oleju nie tylko na święta , możesz ją również upiec...
Odsłon: 460
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 81
Szybka i smaczna babka na oleju nie tylko na święta , możesz ją również upiec...
Odsłon: 460
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 81
Składniki
Wykonanie: Grzyby zalać wodą, namoczyć przez kilka godzin, ugotować do miękkości. Odcedzić a wodę z gotowania zachować do namoczenia bułek. Na maśle zeszklić drobno posiekaną cebulę. Przygotowane grzyby zmielić lub drobno posiekać, połączyć z cebulą i dobrze odciśniętymi bułkami i całość chwilę podsmażyć stale mieszając. Dodać natkę pietruszki, połączyć z żółtkami jajek i śmietaną, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Gotową masę przełożyć do przygotowanej formy, piec w temperaturze 180 stopni przez jedną godzinę.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 310
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 187