Przetwory Przepis na:
Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 8529
Dodano: 23.06.2013
Odsłon: 30209
> 6 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Pieczarki umyć lub obrać jak kto woli. Gotować w osolonej wodzie 20 minut. Odcedzić.
Wszystkie składniki na zalewę zagotować. Do wymytych słoików nakładać na dno kawałek cebuli i kilka plasterków marchewki następnie nałożyć pieczarki, zalać zalewą i zakręcić. Gotowe słoiki pasteryzować 20 minut od momentu zagotowania. Słoiki wyjmować i odwracać do góry dnem. Zostawić je tak dopóki zupełnie nie przestygną. Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 23 czerwca 2013Zgłoś do usunięcia
poproszę jeden słoiczek:) Odpowiedzi: 1 ▼5 Kto głosował? | Odpowiedz