Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na wiosnę nawoziliśmy ogródek nawozem z pieczarkarni i po jakimś czasie mieliśmy własne pieczarki i ilości prawie hurtowej :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14193
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1645
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16196
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6520
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14193
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1645
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16196
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6520
Składniki
Pieczarki umyć lub obrać jak kto woli. Gotować w osolonej wodzie 20 minut. Odcedzić.
Wszystkie składniki na zalewę zagotować. Do wymytych słoików nakładać na dno kawałek cebuli i kilka plasterków marchewki następnie nałożyć pieczarki, zalać zalewą i zakręcić. Gotowe słoiki pasteryzować 20 minut od momentu zagotowania. Słoiki wyjmować i odwracać do góry dnem. Zostawić je tak dopóki zupełnie nie przestygną. Smacznego