Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na wiosnę nawoziliśmy ogródek nawozem z pieczarkarni i po jakimś czasie mieliśmy własne pieczarki i ilości prawie hurtowej :)
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 62
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 105
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 131
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 106
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 62
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 105
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 131
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 106
Składniki
Pieczarki umyć lub obrać jak kto woli. Gotować w osolonej wodzie 20 minut. Odcedzić.
Wszystkie składniki na zalewę zagotować. Do wymytych słoików nakładać na dno kawałek cebuli i kilka plasterków marchewki następnie nałożyć pieczarki, zalać zalewą i zakręcić. Gotowe słoiki pasteryzować 20 minut od momentu zagotowania. Słoiki wyjmować i odwracać do góry dnem. Zostawić je tak dopóki zupełnie nie przestygną. Smacznego