Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na wiosnę nawoziliśmy ogródek nawozem z pieczarkarni i po jakimś czasie mieliśmy własne pieczarki i ilości prawie hurtowej :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1461
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1642
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1461
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1642
Składniki
Pieczarki umyć lub obrać jak kto woli. Gotować w osolonej wodzie 20 minut. Odcedzić.
Wszystkie składniki na zalewę zagotować. Do wymytych słoików nakładać na dno kawałek cebuli i kilka plasterków marchewki następnie nałożyć pieczarki, zalać zalewą i zakręcić. Gotowe słoiki pasteryzować 20 minut od momentu zagotowania. Słoiki wyjmować i odwracać do góry dnem. Zostawić je tak dopóki zupełnie nie przestygną. Smacznego