Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na wiosnę nawoziliśmy ogródek nawozem z pieczarkarni i po jakimś czasie mieliśmy własne pieczarki i ilości prawie hurtowej :)
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5...
Odsłon: 77
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna...
Odsłon: 69
Bardzo smaczne, proste i szybkie ciasto, idealne na różne okazje.
Odsłon: 419
"Całodzienne śniadanie" to tłumaczenie nazwy angielskiego dania zwanego "All...
Odsłon: 119
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5...
Odsłon: 77
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna...
Odsłon: 69
Bardzo smaczne, proste i szybkie ciasto, idealne na różne okazje.
Odsłon: 419
"Całodzienne śniadanie" to tłumaczenie nazwy angielskiego dania zwanego "All...
Odsłon: 119
Składniki
Pieczarki umyć lub obrać jak kto woli. Gotować w osolonej wodzie 20 minut. Odcedzić.
Wszystkie składniki na zalewę zagotować. Do wymytych słoików nakładać na dno kawałek cebuli i kilka plasterków marchewki następnie nałożyć pieczarki, zalać zalewą i zakręcić. Gotowe słoiki pasteryzować 20 minut od momentu zagotowania. Słoiki wyjmować i odwracać do góry dnem. Zostawić je tak dopóki zupełnie nie przestygną. Smacznego