Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, sycące i gęste puree dyniowe. Ten rodzaj dyni wystarczy umyć, przekroić na pół, usunąć pestki i już jest gotowa do dalszej obróbki.
Gulasz cebulowy z szynki podawaj jako obiad lub kolację na ciepło. Najlepiej...
Odsłon: 745
Nie tylko dla wegetarian. Polecam.
Odsłon: 1972
Smaczny, dwukolorowy deser. Kwaśne truskawki i słodki banan. Sama nie wiem, k...
Odsłon: 105
Gulasz cebulowy z szynki podawaj jako obiad lub kolację na ciepło. Najlepiej...
Odsłon: 745
Nie tylko dla wegetarian. Polecam.
Odsłon: 1972
Smaczny, dwukolorowy deser. Kwaśne truskawki i słodki banan. Sama nie wiem, k...
Odsłon: 105
Składniki
Dynię umyć, przekroić na pół, usunąć pestki i pokroić w niedużą kostkę. Kawałki równo rozłożyć w pojemniku do zapiekania i piec w 200 C ok. 30 minut. Dokładny czas pieczenia zależy od grubości kawałków dyni. Sprawdź czy dynia jest miękka za pomocą widelca.