Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, sycące i gęste puree dyniowe. Ten rodzaj dyni wystarczy umyć, przekroić na pół, usunąć pestki i już jest gotowa do dalszej obróbki.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 663
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12401
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 663
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12401
Składniki
Dynię umyć, przekroić na pół, usunąć pestki i pokroić w niedużą kostkę. Kawałki równo rozłożyć w pojemniku do zapiekania i piec w 200 C ok. 30 minut. Dokładny czas pieczenia zależy od grubości kawałków dyni. Sprawdź czy dynia jest miękka za pomocą widelca.