Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, sycące i gęste puree dyniowe. Ten rodzaj dyni wystarczy umyć, przekroić na pół, usunąć pestki i już jest gotowa do dalszej obróbki.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 821
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 821
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
Dynię umyć, przekroić na pół, usunąć pestki i pokroić w niedużą kostkę. Kawałki równo rozłożyć w pojemniku do zapiekania i piec w 200 C ok. 30 minut. Dokładny czas pieczenia zależy od grubości kawałków dyni. Sprawdź czy dynia jest miękka za pomocą widelca.