Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, sycące i gęste puree dyniowe. Ten rodzaj dyni wystarczy umyć, przekroić na pół, usunąć pestki i już jest gotowa do dalszej obróbki.
Jeśli szukacie ciekawego pomysłu na obiad to danie, które z pewnością przypad...
Odsłon: 521
Prościej chyba nie można. Smaczny deser z galaretek i jogurtu. Trochę czasu c...
Odsłon: 10744
Kruchy placek z brzoskwiniami i delikatną pianką budyniową to nasza propozycj...
Odsłon: 19676
Jeśli szukacie ciekawego pomysłu na obiad to danie, które z pewnością przypad...
Odsłon: 521
Prościej chyba nie można. Smaczny deser z galaretek i jogurtu. Trochę czasu c...
Odsłon: 10744
Kruchy placek z brzoskwiniami i delikatną pianką budyniową to nasza propozycj...
Odsłon: 19676
Składniki
Dynię umyć, przekroić na pół, usunąć pestki i pokroić w niedużą kostkę. Kawałki równo rozłożyć w pojemniku do zapiekania i piec w 200 C ok. 30 minut. Dokładny czas pieczenia zależy od grubości kawałków dyni. Sprawdź czy dynia jest miękka za pomocą widelca.