Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już mówiłam, że koniec z zaprawami z ogórków. Ale spróbowałam u koleżanki pysznych pieprznych ogórków prostych i szybkich w przygotowaniu więc jeszcze się skusiłam na kilka słoików. Polecam:)
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 174
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 525
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 85
Polecam.
Odsłon: 627
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 931
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 174
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 525
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 85
Polecam.
Odsłon: 627
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 931
Składniki
Ogórki myjemy i wzdłuż przekrawamy na połówki lub ćwiartki. Cebule kroimy na plastry. Z podanych składników: wody, cukru, octu, pieprzu mielonego, słodkiej papryki mielonej i soli zagotowujemy zalewę i odstawiamy do lekkiego przestygnięcia. Do każdego słoika wkładamy plaster cebuli, 2 ziarna ziela angielskiego i układamy pionowo ogórki. Słoiki napełniamy zalewą, zakręcamy i pasteryzujemy 15 min.