Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało znane i trudno dostępne warzywo w Polsce.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 339
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4431
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1871
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3652
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31525
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 339
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4431
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1871
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3652
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31525
Składniki
Okrę dokładnie umyłem, odciąłem końcówki. Zalewa : połączyłem 3 szklanki octu jabłkowego, szklankę wody, płatki chilli, nasiona kopru włoskiego i gorczycy, półtora łyżki soli, 1 łyżkę cukru. Okrę włożyłem do słoików, zalałem marynatą. Do każdego słoika dodałem ząbek czosnku. Po trzech dniach pikle można konsumować.