Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym sezonie śliwkowym raz już robiłam powidła,tylko niestety cały czas stałam przy kuchni i mieszałam,a tych nie wolno mieszać choć by Was " łapki"swędziały jak nie wiem co i nie można nakrywać.Po 5-6 godz macie pyszne gotowe powidła.
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 232
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 824
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1412
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25049
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 232
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 824
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1412
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25049
Składniki
Śliwki umyć,wydrylować i włożyć do garnka przesypując kilka razy cukrem.Na wierzchu powinien być cukier.Całość polać octem.Zostawić na noc na małym palniku (nie włączonym) Rano nie przestawiając garnka włączyć kuchenkę i wolno " pyrkać" 6 godz (nie mieszać choć by Was siłą zmuszali) Po tym czasie wyłączyć kuchnię pomieszać powidła i gorące nakładać do słoików. Odwrócić Nie pasteryzować.SMACZNEGO!