Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przecier z kiszonych ogórków na zupę, za pasteryzowany w słoikach na zimę.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4301
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34278
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1949
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113688
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4301
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34278
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1949
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113688
Składniki
Ukiszone ogórki trzemy na wiórki.
Wkładamy do wyparzonych słoików.
Napełnione słoiki pasteryzujemy 30 minut. Za pasteryzowane słoiki studzimy i ostudzone wynosimy do piwnicy. Smacznego !!!