Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zimę jak znalazł. Nie wiem co sprawia, że jest taka dobra... ale jest
        
        
        
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4890
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36028
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1320
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1800
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4890
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36028
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1320
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1800
        
        
                Składniki
Ogórki obrać i pokroić w talarki.
Marchew starkować - na tarce o grubych oczkach.
Cebulę pokroić w półtalarki.
Wszystkie składniki ze sobą wymieszać i dodać: sól, cukier, ocet i olej – wymieszać i pozostawić na 4 godz.
Po 4 godzinach sałatkę układać ciasno w słoikach , na wierzch dać 2 –3 łyżki powstałego z sałatki soku.
Zakręcić słoiki i pasteryzować 20 min.