Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zimę jak znalazł. Nie wiem co sprawia, że jest taka dobra... ale jest
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5903
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 349
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 560
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 745
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1180
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5903
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 349
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 560
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 745
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1180
Składniki
Ogórki obrać i pokroić w talarki.
Marchew starkować - na tarce o grubych oczkach.
Cebulę pokroić w półtalarki.
Wszystkie składniki ze sobą wymieszać i dodać: sól, cukier, ocet i olej – wymieszać i pozostawić na 4 godz.
Po 4 godzinach sałatkę układać ciasno w słoikach , na wierzch dać 2 –3 łyżki powstałego z sałatki soku.
Zakręcić słoiki i pasteryzować 20 min.