Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wg mnie najlepsza z najlepszych. Lekko ostra o winno- słodkim smaku. Polecam gorąco.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1499
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231885
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5023
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1499
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231885
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5023
Składniki
Grzyby gotować 10 minut w osolonej wodzie. Przelać na sito i dokładnie przepłukać pod bieżącą wodą. Na patelni rozgrzać olej i wrzucić pokrojoną w piórka cebulę. Zeszklić. Uważać by cebuli nie zrumienić. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę i dołożyć pokrojone w grube paski grzyby.Zmniejszyć ogień, smażyć około 10 minut, często mieszając. Doprawić solą i pieprzem. Zestawić z ognia. Składniki zalewy zagotować. Połączyć z grzybami. Wymieszać i smażyć wszystko 5 minut. Przełożyć do słoiczków i pasteryzować 15 minut.