Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz czas więc zacznij robić przetwory do swojej spiżarni na zimę z tegorocznych warzyw.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 195
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 799
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3451
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27227
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 195
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 799
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3451
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27227
Składniki
Wykonanie: Fasolę, paprykę i cukinię wypłukać z papryki wyjąć nasiona i pokroić. Włożyć do rondla, dodać pokrojoną cebulę, pokrojone ogórki, pokrojone pomidory, zalać wrzątkiem gotować około 5 minut, następnie odcedzić. Zagotować wodę z solą, cukrem, kwaskiem, pieprzem i zielem angielskim po kilka ziaren. Przygotowane warzywa przełożyć do wyparzonych słoików, zalać zalewą, włożyć po 1 ząbku czosnku i szczelnie zakręcić pokrywką. Pasteryzować około 25 minut. Sałatka wspaniale nadaje się do wędlin i drugich dań.