Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek na zimę do sosów oraz do drugiego dania.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 125
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 506
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 223
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 125
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 506
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 223
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić z nasion, opłukać i pokroić w paski. Następnie podsmażyć w garnku na oleju, posiekaną cebulę, paprykę i jabłka starte na grubej tarce. Wrzucić drobno pokrojone pomidory, chwilę poddusić, przyprawić do smaku. Wsypać natkę pietruszki, dodać ziele angielskie, wymieszać i przełożyć sałatkę do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować około 25-30 minut.