Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek na zimę do sosów oraz do drugiego dania.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1655
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 974
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1655
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 974
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić z nasion, opłukać i pokroić w paski. Następnie podsmażyć w garnku na oleju, posiekaną cebulę, paprykę i jabłka starte na grubej tarce. Wrzucić drobno pokrojone pomidory, chwilę poddusić, przyprawić do smaku. Wsypać natkę pietruszki, dodać ziele angielskie, wymieszać i przełożyć sałatkę do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować około 25-30 minut.