Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek na zimę do sosów oraz do drugiego dania.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 105
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40226
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 3521
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 717
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 105
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40226
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 3521
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 717
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić z nasion, opłukać i pokroić w paski. Następnie podsmażyć w garnku na oleju, posiekaną cebulę, paprykę i jabłka starte na grubej tarce. Wrzucić drobno pokrojone pomidory, chwilę poddusić, przyprawić do smaku. Wsypać natkę pietruszki, dodać ziele angielskie, wymieszać i przełożyć sałatkę do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować około 25-30 minut.