Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek na zimę do sosów oraz do drugiego dania.
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1319
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 253
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 45
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 40
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1319
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 253
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 45
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 40
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić z nasion, opłukać i pokroić w paski. Następnie podsmażyć w garnku na oleju, posiekaną cebulę, paprykę i jabłka starte na grubej tarce. Wrzucić drobno pokrojone pomidory, chwilę poddusić, przyprawić do smaku. Wsypać natkę pietruszki, dodać ziele angielskie, wymieszać i przełożyć sałatkę do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować około 25-30 minut.