Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przetworów ciąg dalszy... ;) świetny dodatek do ziemniaków
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 472
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 539
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10154
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2296
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10020
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 472
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 539
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10154
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2296
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10020
Składniki
Kapustę poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce, ogórki pokroić w plastry, posolić i odstawić na 1.5 godz. Paprykę oraz cebulę pokroić w plastry i odstawić w osobnych naczyniach. Czosnek pokroić w cieńkie plastry.
Wszystkie składniki na zalewę zagotować i dodać do kapusty z ogórkami (ja robie zawsze podwójną porcję zalewy) Dodać cebulę oraz paprykę i wszystko razem dokładnie wymieszać. Wkładac do słoiczków uzupełnić zalewą. Pasteryzować 15min.