Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przetworów ciąg dalszy... ;) świetny dodatek do ziemniaków
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 73
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4665
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 73
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4665
Składniki
Kapustę poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce, ogórki pokroić w plastry, posolić i odstawić na 1.5 godz. Paprykę oraz cebulę pokroić w plastry i odstawić w osobnych naczyniach. Czosnek pokroić w cieńkie plastry.
Wszystkie składniki na zalewę zagotować i dodać do kapusty z ogórkami (ja robie zawsze podwójną porcję zalewy) Dodać cebulę oraz paprykę i wszystko razem dokładnie wymieszać. Wkładac do słoiczków uzupełnić zalewą. Pasteryzować 15min.