Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przetworów ciąg dalszy... ;) świetny dodatek do ziemniaków
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1259
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 113
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 43
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1259
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 113
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 43
Składniki
Kapustę poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce, ogórki pokroić w plastry, posolić i odstawić na 1.5 godz. Paprykę oraz cebulę pokroić w plastry i odstawić w osobnych naczyniach. Czosnek pokroić w cieńkie plastry.
Wszystkie składniki na zalewę zagotować i dodać do kapusty z ogórkami (ja robie zawsze podwójną porcję zalewy) Dodać cebulę oraz paprykę i wszystko razem dokładnie wymieszać. Wkładac do słoiczków uzupełnić zalewą. Pasteryzować 15min.